A stúdióról

Stúdiónk legfontosabb célja a testi-lelki egészség kialakítása és fenntartása. Hiszünk abban, hogy az igényes, rendszeres testbarát mozgás, a művészet, valamint a jó közösség segít megküzdeni mindennapok nehézségeivel, a stresszel. Segít töltődni, kikapcsolódni, javítja az önbizalmat, az általános közérzetet. 

Aki hozzánk betér, reményeink szerint egy családias, baráti légkört és igényes táncórákat, egészségjavító foglalkozásokat és szolgáltatásokat talál.

Gyere el, állj spiccre, fájdalom nélkül kösd meg a cipőd, lazulj el és lazulj ki, pihenj aktívan!

 

A csapat


Éles Nikolett - vezető koordinátor

Az ArtMed Motion egyik tulajdonosa, a többiek szerint "A Főni". Főleg a recepcióban találkozhattok vele, esetleg az órákon csak résztvevőként. 

"A tánc valamilyen formában gyerekkorom óta része volt, és mindig is része lesz az életemnek. Ezzel a Tánc- és Mozgásstúdióval egy álmom vált valóra. Beletettem szívemet lelkemet, remélem ti is nagyon fogjátok szeretni, és mindenki jól fogja magát nálunk érezni. Bármi kérdés kérés felmerül, írjatok nyugodtan."

Molnár Dávid - klasszikus balett tanár, személyi edző

"A Táncművészeti Egyetemen végeztem táncművész szakon, Idén pedig 10 éve, hogy a Magyar Állami Operaház tagja vagyok. Kisgyerekkoromtól kezdve nagyon fontos volt számomra a mozgás, ezért is éreztem, hogy a tánc mellett a személyi edzéssel fogom tudni igazán kiegészíteni a munkám és a szenvedélyem. E két világot ötvözve alakítottam ki egy sajátos nyelvezetet, amivel megismerkedhettek az óráimon."

Órák

Várkonyi Zoltán - klasszikus balett tanár, kezdő-, középhaladó

1988-ban végeztem a balettintézetben, mestereim Sipeki Levente, Gál Jenő, Behumi Ferenc, Koren Tamás,Havas Ferenc, Fodor Gyula voltak.1987-től 26 éven át az operaház tagja voltam, a balett irodalom összes balettjében szerepeltem, így lehetőségem nyílt nagyon sok koreográfussal is együtt dolgozni. Táncolva bejártam a fél világot, majd 7 évig az operaház nagykövete voltam. Tudásomat, tapasztalataimat, tánc iránti szenvedélyemet szeretném másokkal is megosztani, mert a balett lehet mindenkié.

Órák

Pétery Melinda - klasszikus és modern balett tanár

A Magyar Táncművészeti Egyetemen végeztem koreográfus szakon. Legfontosabb szakmai célom az amatőr képzésben résztvevők előadói, alkotói képzése, és színvonalas, művészi értéket képviselő művek létrehozása. Szeretném, hogy a balett, a spicctechnika elérhetővé váljon mindenki számára, akit vonz. Emellett nagyon szeretem a lazább modern balett tréninget és a nem csak táncosoknak hasznos stretchinget és floor barre-t. Nagyon várom, hogy találkozzunk az új stúdióban.

Órák 

  

Tenki Tamás - Pilates és modern tánc tanár

"Több mint harminc éve kezdtem ezzel a csodálatos művészeti ággal foglalkozni, szertornász és atléta előélettel. A tanítást is igen hamar elkezdtem táncosi munkáim mellett. Közel 16 éve elsősorban táncművészeti szakképzésben dolgozom. De ez alatt is mindig volt legalább egy csoportom, ahol alkalmam volt pilates-re épített speciális erősítés-nyújtást kidolgoznom a rugalmas test építése érdekében. Mindenkit szeretettel várok, azért hogy a tapasztalataimat átadhassam, ezzel segítve saját testének megismerését."

Órák

Visontai Szilvia - Pilates és jóga oktató, modern tánc tanár

A mozgás, a művészetek és a tanítás gyermekkorom óta fontos szerepet játszanak az életemben. Táncosként diplomáztam, de az egyetemi éveim alatt elkezdtem a jógával foglalkozni, és oktatóként elhelyezkedni. Amikor befejeztem a pedagógus-képzést, kipróbáltam a Pilatest, ami egészen új megvilágításba helyezte az addigi elképzelésemet a testről, egészséges mozgásról. Rögtön beleszerettem ebbe a tudatos, logikus, hatékony, okos és testbarát műfajba. Tánccal, jógával vegyítve módszereit beleépítettem a tréningembe. Folyamatosan járok továbbképzésekre, kurzusokra, hogy szélesítsem módszertani repertoárom. Hálás vagyok, hogy oktathatok, és hozzájárulhatok vendégeim egészségéhez és jó közérzetéhez. 

Órák

Bács Emese - stretching oktató, modern tánc tanár

Kisgyermek korom óta táncolok, balettet, jazz balettet. 2014-ben sikeresen megszereztem tánctanári diplomámat a TOSZ modern-kortárs tánc pedagógus képző tanfolyamán. Stretchinget, jazz táncot szeretek tanítani, gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt. Remélem, óráimon mindenki megszereti és élvezni tudja a tánc, az egészséges mozgás örömét.

Órák

Nagy Eleonóra - Pilates-és jógaoktató, preventív gerinctréner

Három éves korom óta sportolok. Versenyszerűen kajakoztam és kézilabdáztam, közel 10évig modern táncoltam és balettoztam. Úgy gondolom, a mozgás maga az élet. Szeretek tanítani és szeretem, hogy segíthetek másoknak, minél mozgékonyabbak, minél jobb életminőségben teljenek mindennapjaik. 

Órák